Információk

Információ

Heves Megyei Tehetségsegítő Tanács

 Tanács azonosító: TT 700 003 330

Archívum

 

A Heves Megyei Tehetségsegítő Tanács eredményesen pályázott a Nemzeti Tehetségprogram keretében a „hazai Tehetségsegítő Tanácsok támogatása NTP-HTT-16-0014” kódszámú pályázatra.

 

A pályázat keretében műhelymunkát rendezünk a tehetségpontok önkontrollos hatásvizsgálatának segítésére. A műhelymunka célja, hogy megyénk meghívott Tehetségpontjainak képviselőit tájékoztassuk az önkontrollos hatásvizsgálat céljáról, módszeréről. Ezzel is szolgálni szeretnénk a Heves megyében megvalósuló tehetséggondozó munka hatékonyságának növelését.

 

A pályázat keretében szakmai fórumot rendezünk a tehetséggondozás munkájának segítésére. A fórum célja, hogy megyénk tehetségsegítő szakembereinek gyakorlati segítséget adjunk munkájuk végzéséhez.

 

A pályázat keretében szakmai műhelyfoglalkozást rendezünk a tehetséggondozás munkájának segítésére. A műhelyfoglalkozás célja, a résztvevők tájékoztatása a tehetséggondozó munka segítségadás a tehetségígéretek támogatásához.

 

A pályázat keretében szülői fórumot rendezünk a tehetséggondozás munkájának segítésére. A fórum célja, a szülők tájékoztatása a tehetségsegítő szerveződések munkájáról, feladatairól, segítségadás a tehetségígéretek támogatásához.

 

A pályázat keretében interaktív műhelymunkát szervezünk művészeti területen dolgozó tehetségsegítők számára. A műhelymunka célja, hogy a gyakorlatban jól használható technikákat, eljárásokat ismerjenek meg a résztvevők, melyeket tehetséggondozó munkájukban használni tudnak.

 

A pályázat keretében szülői fórumot rendezünk a tehetséggondozás munkájának segítésére. A fórum célja, a szülők tájékoztatása a tehetségsegítő szerveződések munkájáról, feladatairól, segítségadás a tehetségígéretek támogatásához.

 

A pályázat keretében szakmai fórumot rendezünk a tehetséggondozás munkájának segítésére. A fórum célja, hogy megyénk tehetségsegítő szakembereinek gyakorlati segítséget adjunk munkájuk végzéséhez.

 

A pályázat keretében Műhelyfoglalkozást tartunk azoknak a pedagógusoknak, akik elkötelezettek a tehetséggondozás iránt, fontosnak tartják a kémia tantárgy oktatásán keresztül megvalósított tehetséggondozást

 

A műhelyfoglalkozás témakörei:

  • Módszertani sokszínűség a kémia oktatása területén
  • A verseny szerepe a tehetséggondozásban

 

 

 

EET

EEM

NTP